Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΗΜΙΤΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ !!!!



Μετά την οριστικοποίηση των διαπραγματεύσεων, 



που αφορούσαν την διασφάλιση των Ελληνικών συμφερόντων και προπάντων των συμφερόντων των  ψηφοφόρων του Κουβέλη, ο Κωνσταντίνος Σημίτης κατόπιν προτροπής του Γεωργίου Μινέικο Παπανδρέου τηλεφώνησε στον Νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αντώνη ΣαμαρΓάπ.

Σκοπός της τηλεφωνικής επαφής ήταν η υπόδειξη του τρόπου και του χρονικού σημείου που ο Αντώνης ΣαμαρΓάπ θα πρέπει να ευχαριστήσει τις Ευρωπαίες εταίρες μας και κυρίως την αμερικανική κυβέρνηση που χάρη σε αυτή σήμερα έχουμε Εκλεγμένο Πρωθυπουργό !!!

Συγκεκριμένα ο  Παπανδρέου είπε :

«Κώστα, πάρε τηλέφωνο αυτόν τον αδαή και υπενθύμισε του, ποιους πρέπει να ευχαριστήσει, γιατί έχει χεστεί από την χαρά του που έγινε Πρωθυπουργός και θα τα κάνει όλα μ..... καλλιγραφία, θυμάμαι τον αγαθιάρη στο πανεπιστήμιο, όλο παπαριές έλεγε και ξεχνούσε αυτά που έπρεπε να πει, εσύ Κώστα ξέρεις καλύτερα από όλους τι πρέπει να πει , εν ανάγκη να του τα  γράψεις, εσύ τα είχες κελαηδήσει πολύ ωραία και μας έβγαλες ασπροπρόσωπους, άντε να δούμε τι θα κάνει ο κουράδας. Σε κλείνω τώρα, να προλάβω να κάνω κανένα μπανάκι μπας και πάρω λίγο χρώμα φέτος."

Δεν υπάρχουν σχόλια: