Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!




Ο πρωθυπουργός μας θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο, ο θεράποντας ιατρός το θεώρησε απαραίτητο καθώς η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού μας χρήζει 

στενής παρακολούθησης. Αυτό προέκυψε ξαφνικά αιφνιδιάζοντας τους πάντες και κυρίως τον ίδιο τον Σαμαρά, καθώς ήθελε να βγει πριν από την Δευτέρα όπου και αναμέναμε το εξιτήριο, τώρα μετά από αυτή την εξέλιξη φαντάζομαι πως θα τον κρατούν με νύχια με δόντια εντός του δωματίου του ώστε να μην δραπετεύσει!!!
Δεν μπορεί να βάλει τον εαυτό του πάνω από την Ελλάδα!!!
Προτεραιότητα έχει η διαπραγμάτευση του μνημονίου και η ελάφρυνση των Ελλήνων!!!
Είμαι σίγουρος πως θα κατορθώσει να ξεφύγει και να ταξιδεύσει στις Βρυξέλες καθώς ούτε ο νέος Υπ. Οικονομικών μπορεί να μας εκπροσωπήσει. Δεν θυμάμαι τι κακό μας είπαν ότι τον βρήκε αυτόν, δεν θυμάμαι.
Δεν μπορεί να επιτρέψει λοιπόν ο νεοδημοκράτης πρωθυπουργός που ένωσε την ισχυρή κεντροδεξιά να διαπραγματευτούν οι Σημιτικοί, οι Παπανδρεικοί και οι Παπαδήμιοι!!!
Δεν μπορεί !!! θα δραπετεύσει!!! Είναι υπεύθυνος και όσα εξήγγειλε πριν τις εκλογές θέλει να τα εφαρμόσει και θα το κάνει, θα το δείτε!!! Ακόμα και αν κινδυνεύει η υγεία του!!!
Ο θεός ας βάλει το χέρι του και να τον ιάνει και μετά να του στείλει το Άγιο Πνεύμα να τον φωτίσει, για να μας ΣΩΣΕΙ!!!
Σταματώ σε αυτό το σημείο να γράφω, γιατί έχω πολλά να πω, αλλά κινδυνεύω να τα πιστέψω και εγώ ο ίδιος τα όσα σκέπτομαι για να ειρωνευτώ την κωμωδία που παίζουν προκαλώντας την νοημοσύνη μας.
Σας έχω αναφέρει (κλικ εδώ) ποια είναι η εκλεγμένη  κυβέρνηση του Ιουνίου 2012.
Κύριοι θα τα συμφωνήσετε, θα μας τα ανακοινώσετε, θα μας τα επιβάλλετε αλλά δεν θα προλάβετε να εισπράξετε … δεν το λέω εγώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: