Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Μήνυμα Πούτιν σε ΝΑΤΟ και Ομπάμα !...Τα έχασαν οι Τούρκοι !



Το χτύπημα των Τούρκικων αεροσκαφών έχει διπλούς αποδέκτες ...Στο ΝΑΤΟ και στον Ομπάμα ! 
Να θυμίσουμε οτι είχε απειληθεί κατάρριψη πάλι τούρκικων αεροσκαφών τον περασμένο Φεβρουάριο πάλι τα είχαν εγκλωβίσει S-300  



Είναι μήνυμα καθαρό ,σοβαρό  και είναι Ρωσικό ...

Σε αυτήν εδώ την κατάσταση που είναι η Συρία δεν μπορεί να έπαιρνε μια τόσο σοβαρή απόφαση κατάρριψης αεροσκαφών και λέμε αεροσκαφών γιατί ως γνωστό τα F-4  Όταν εκτελούν τέτοιες αποστολές πάντα ενεργούν σε ζεύγη !


Αν ήταν ένα αεροσκάφος  F-4  με συγκεκριμένη αποστολή θα υπήρχε σίγουρα ομάδα υποστηρίξεως από άλλα αεροσκάφη και μιλάμε πάντα για αποστολή  καταδείξεως στόχων  και φωτογράφησης !!
Για την Ιστορία ήμασταν απο τους πρώτους που μεταδώσαμε την είδηση αλλά δεν βαριέσαι ...άσε σε άλλους την παγκόσμια αποκλειστικότητα όπως οτι οι (Πιλότοι ειναι αιχμάλωτοι ... που μετέδωσαν κάποιοι )
Το σίγουρο είναι οτι χτυπήθηκαν απο την εχθρική Συριακή αεράμυνα ...τους   S-300  τους οποίους απλά τους χειρίζονται Ρώσοι στρατιωτικοί Σύμβουλοι ! ...Η Τουρκία ενεργούσε σίγουρα για λογαριασμό του ΝΑΤΟ και το μήνυμα είναι εκκωφαντικό  ...Οι Τούρκοι τα έχασαν και σίγουρα δεν είναι αντίδραση Υπερδύναμης της περιοχής που λέγεται ....Τα συμπεράσματα για την Ελληνική πλευρά πολυποίκιλα και σοβαρά ...Οι  Τούρκοι είναι αυτοί που είναι το θέμα ει ναι που τους κοιτάμε εμείς στα Μάτια και αποφασισμένοι ή χαμογελαστοί και ....Οσφυοκάμπτες 

Υ.Γ Οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη έρευνα διάσωσης απο το μεσημέρη  και οι Σύριοι έχουν στείλει και δικές τους δυνάμεις ...Η έρευνα γίνεται σε Συριακά Χωρικά ύδατα ...Πρόβλεψη ούτε τα συντρίμια δεν θα βρούν !
Βετεράνος


Δεν υπάρχουν σχόλια: