Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ makelio.gr: ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ



ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΦ. ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ
 ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Με τον μόλις 44χρονο "επίκουρο καθηγητή" της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του και νέο υφυπουργό Υγείας της νέας κυβέρνησης Σαμαρά, "δόκτωρα" Μάριο Σαλμά, δεν μας χωρίζει τίποτα προσωπικό.
Βάσει όμως των στοιχείων που έχουμε στα χέρια μας(εκτός εαν ο ίδιος έχει άλλα οπότε καλό είναι να μας τα προσκομίσει)είναι ένας πολιτικός που έχει υποπέσει σε πολλά πολιτικά, ηθικά αλλά και εν πολλοίς ποινικά αδικήματα,διαπράττοντας αντιποίηση καθηγητικού τίτλου που ΔΕΝ τον δικαιούται. Άρα εαν δεν το γνωρίζει η δικαιοσύνη και εαν δεν έχουν παραγραφεί τυχόν ποινικά αδικήματα, καλό είναι να επιληφθεί.
Στις 27-8-2008 και ενώ κυβερνούσε το μπάχαλο της κυβέρνησης του Κουρασμένου και ο ίδιος ήταν υφυπουργός, ο Σαλμάς πετυχαίνει με την 332/27-8-2008 πράξη του πρύτανη του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τον διορισμό του σε κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής.
Στο ιατρικό συνάφι(που όλοι γνωρίζουμε πόσο ισχυρό είναι και μαθαίνει τα πάντα)επικρατεί αναβρασμός και τίθενται ερωτήματα για την ενέργεια αυτή.
Στις 2-6-2011 όμως όταν όλα έχουν μαθευτεί, ο τότε υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Πανάρετος, με την 122938/2-6-2011 απόφαση του, ακυρώνει τον ψεύτικο, νόθο και κάλπκικο τίτλο του Σαλμά(κατά την απόφαση) με το αιτιολογικό ότι "διαπιστώθηκαν πλημμέλειες στη διαδικασία εκλογής αυτού οι οποίες καθιστούν παράνομη την εκλογή και την πράξη διορισμού του".
Δηλαδή με απλά λόγια ο κύριος υφυπουργός κορόιδεψε ένα ολόκληρο σύστημα(κάτι που βέβαια δεν πιστεύουμε γιατί σίγουρα είχε συνενόχους) ότι παραπλάνησε ή εξαπάτησε τα ανώτατα πανεπιστημιακά όργανα ότι εκμεταλλεύτηκε την υπουργική του ιδιότητα και αντιποιώντας καθηγητικό τιτλο, πήρε δημόσιο αξίωμα.

Ξέρει κύριος "καθηγητής" πως λέγεται αυτό στη δημοσιογραφική γλώσσα και στην γλώσσα του πολίτη που τον ψήφισε; Λαμογιά λέγεται, απατεωνιά, ψευτιά, αντιποίηση και όλα τα συμπαρομαρτούντα.
Μετά από αυτό ρωτάμε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, τον Υπουργό Υγείας που τον έχει δίπλα του αλλά και τον πρωθυπουργό της χώρας. Ο κ.Μάριος Σαλμάς, πρέπει ακόμα να είναι υφυπουργός της κυβέρνησης των αδιάφθορων που θα σώσουν τον τόπο;
Σεις είπατε κύριε Σαμαρά ότι αφεντικό σας είναι ο λαός. Ο κ.Σαλμάς, κορόιδεψε το αφεντικό σας. Πρέπει να παραμείνει στη θέση του;

Το ρεπορταζ θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο με νέα και πολλά στοιχεία γύρω από ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει και ποινικές διαστάσεις.
Και βεβαίως θα δημοσιεύει την άποψη οποιουδήποτε θεωρεί ότι θίγεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια: